انتخاب رنگ مناسب برای نقاشی ساختمان

انتخاب رنگ مناسب برای نقاشی ساختمان

انتخاب رنگ مناسب برای نقاشی ساختمان

 

آیا می دانید هر رنگ را باید برای کدام قسمت از خانه استفاده کنیم؟

همان طور که در مطالب قبلی توضیح داده شد، برای تکمیل مطالب عنوان شده دوباره در این مطلب به سراغ رنگ در منازل می‌رویم. چه کار کنیم تا فضایی شاد تر و متنوع‌ تر داشته باشیم؟ تحقیقات  نشان می‌دهند که رنگ در خانه و در قسمت‌های مختلف آن کمک می‌کند تا محیطی سالم‌تر و شاداب‌تر داشته باشیم.

http://naghashi.org/

محققان دریافته‌ اند که استفاده از رنگ‌های مختلف می‌تواند تاثیر مثبتی روی فشارخون، کاهش استرس و افزایش انرژی داشته باشد. همچنین رنگ‌ ها می‌توانند موجب یک خواب راحت برای ما باشند.

برای مثال، رنگ قرمز توانایی انتقال سلول‌های انرژی را افزایش می‌دهد. یکی دیگر از ویژگی‌های این رنگ افزایش نفس برای ورزشکاران و دوندگان است. حالا حتما علت استفاده از زمین قرمز در بیشتر مسابقات دوومیدانی را متوجه شده‌اید.

اما در مورد رنگ آبی، تحقیقات نشان می‌دهد که موجب کاهش درد مخصوصا در بیمارانی که از رماتیسم رنج می‌برند، می‌شود.

http://naghashi.org/

رنگ‌های گرم، رنگ‌های انرژی‌ زا

در میان هفت رنگ موجود در رنگین‌ کمان (قرمز، زرد، نارنجی، سبز، آبی، بنفش و نیلی)‌ رنگ‌های گرم قرمز، نارنجی و زرد سرشار از انرژی هستند. از این رنگ‌های گرم در آشپزخانه‌ تان استفاده کنید. اگر در اتاقی صبح‌ها و هر موقع دیگری ورزش می‌کنید، در آن می‌توانید از این رنگ‌ها استفاده کنید. به طور مثال رنگ زرد در آشپزخانه می‌تواند القا کننده یک روز آفتابی و پرنور باشد. قطعا کسی وجود ندارد که مایل به استفاده از این فضا نباشد.

رنگ‌های خنثی و دقت در بینایی‌

رنگ سبز برای چشم از بهترین رنگ‌هاست. این رنگ موجب می‌شود که شما در زمان خواندن، قدرت بیشتری پیدا کنید و زیاد به چشمانتان فشار نیاید. رنگ سبز باعث متمرکز شدن چشم به نقطه دلخواه می‌شود و این امر سبب آرامش و افزایش توانایی چشم خواهد شد. برای اتاق‌ها یا قسمت‌هایی از خانه که در آن قصد مطالعه کردن و نوشتن دارید، از این رنگ بهره بگیرید. همچنین برای انجام کارهایی که در آن نیاز به تمرکز در جزئیات است، پیشنهاد می‌شود رنگ سبز را به کار گیرید.

رنگ کردن دیوار به شیوه جدید ترکیه ای

آرامش با رنگ‌های خنک‌

 

http://naghashi.org/

رنگ‌های سرد و خنکی مثل آبی، نیلی و بنفش به ایجاد آرامش در فضای خانه کمک خواهند کرد. پس از یک روز کاری سخت، ورود به خانه و استراحت در قسمتی که با این رنگ‌ها تزئین شده، باعث فراهم شدن محیطی آرام می‌شود. رنگ‌های خنک که به آن اشاره شد را سعی کنید در قسمت‌هایی از خانه به کار ببرید که می‌خواهید در آن فعالیتی نداشته باشید و استراحت کنید. بیشتر کاربرد این قبیل رنگ‌ها به اتاق‌های خواب بزرگسالان یا کودکان معطوف می‌شود. قابلیت دیگر استفاده از این رنگ‌ها به حمام مربوط می‌شود. هنگامی که می‌خواهید بعد از یک روز کاری طولانی به حمام بروید، حتما نیاز به‌ آرامش دارید. این رنگ‌ها به شما این اجازه را می‌دهند که در فضایی آرام قرار گیرید.

نقاش ساختمان در البرز

انتخاب رنگ

با وجود گوناگونی و تعدد زیاد رنگ هایی كه باید از میان آنها انتخاب صورت بگیرد، شاید در نظر گرفتن این توضیحات كمی به شما كه می خواهید خانه را دوباره رنگ بزنید، كمك كند تا از میان این گوناگونی، رنگ بهترین رنگ را برای قسمت های مختلف خانه خودتان به كار بگیرید.





:: برچسب‌ها: ,نقاشی ساختمان,رنگ آمیزی ساختمان,رنگ امیزی ساختمان,رنگ کاری ساختمان,نقاشی ساختمان,رنگ روغنی ساختمان,رنگ آمیزی ساختمان,نقاش ساختمان,رنگ روغن ساختمان,انواع رنگ آمیزی ساختمان,آموزش رنگ آمیزی ساختمان,ترکیب رنگهای ساختمانی,ترکیب رنگ در نقاشی ساختمان,ترکیب رنگها در نقاشی ساختمان,انواع رنگ ساختمان,نقاشی رنگ روغن ساختمان,اصول رنگ آمیزی ساختمان,ترکیب رنگ ساختمان,بتونه کاری دیوار,بهترین نوع رنگ ساختم ,رنگ کردن ساختمان,رنگ ساختمان,رنگ کاری ساختمان,ساخت بتونه ساختمان,ترکیب رنگها برای نقاشی ساختمان ,رنگ امیزی ساختمان,ساختن رنگ ساختمان,رنگ پلاستیک روی رنگ روغنی,رنگ های ساختمان,بتونه کاری,ترکیب رنگها در نقاشی ساختمان,ترکیب رنگ ساختمانی,جدول ترکیب رنگهای ساختمانی,آموزش بتونه کاری دیوار,آموزش رنگ آمیزی ساختمان,اصول رنگ آمیزی ساختمان,پمپ رنگ,رنگ های ساختمانی,رنگامیزی ساختمان,رنگ روغن دیوار,رنگ روغن ساختمانی,قیمت رنگ آمیزی ساختمان,نقاشی و رنگ آمیزی ساختمان,نقاشی ساختمان رنگ روغن,نقاشی ساختمان با غلطک,نقاشی ساختمان با پیستوله,نقاشی ساختمان رنگ روغن,رنگ پلاستیک روی رنگ روغن,رنگ پیکوکالر,ترکیب رنگهای ساختمان,ترکیب رنگ های ساختمانی,رنگهای ساختمان,رنگ روغنی پایه آب,طرح رنگ آمیزی ساختمان,انواع رنگ امیزی ساختمان,ترکیب رنگ ساختمانی,ترکیب رنگ برای نقاشی ساختمان,آموزش رنگ زدن ساختمان,آموزش رنگ کاری ساختمان,آموزش رنگ کردن ساختمان,اصول رنگ امیزی,آموزش رنگ آمیزی فلز,آموزش رنگ کردن ساختمان,اموزش بتونه کردن دیوار, ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
نویسنده : قلی پور 09127680354
تاریخ : شنبه 28 فروردين 1395
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: